Om Drageriet

Målsætningen for Drageriet er at øge tilgængeligheden for at arbejde med drager i undervisning og andre sammenhænge til gavn alle, der har lyst til at være ude i vind og vejr.

Drageriet startede i efteråret 1982 som løsning på et problem for lærere med at få fat i relevante materialer til dragebygning.

Det har altid været vigtigt for Drageriet at kunne levere gode og anvendelige materialer til skole, institutioner og private.

Materialer

Valget af dragedug er faldet på plast i en tykkelse på 90µ. i en bredde på 90 cm. Til dragens stel er valgt bøg i forskellige dimensioner. Det hele samles med transparent tape.
Linerne er af forskellige materialer.

Spilerdug og kulfiberrør

Drageriet har også materialer i den dyre ende af skalaen, hvor man syr sin drage i spilerdug og udstyrer den med glasfiberstænger eller kulfiberrør. Disse drager har selvfølgelig en noget større holdbarhed end drager af plast.

Workshops

Drageriet afholder også workshops i forbindelse med forskellige aktiviteter rundt om i landet. Skriv til os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Reklamedrager

Drageriet udarbejder gerne forslag til forskellige typer af reklamedrager, både styrbare og et-linede. Vi kan også være behjælpelige med at designe specielle drager til specifikke formål.

 

KTAI-logo

Drageriet er medlem af KTAI,
Kite Trade Association International